Oxigen de Ivan Vîrîpaev

Apropo! Teatrul te scoate din încurcătură. POFTA  Acum nu mai eşti pus să alegi dacă să te duci la un OBSESIE spectacol de teatru sau  la DECADERE un concert în club cu prietenii.

Strânge-ţi TENTATIE gaşca si hai la Teatrul Apropo. Noi iţi oferim prima gură de OXIGEN într-o atmosferă de club cu IRONIE dj-eală pe muzică live mixată, cu texte psychology-essays.com CONTROL contemporane.

Cei doi performeri pun JOACA pe tavă cele mai intime şi  controversate           experienţe, vise,  gânduri, dorinţe, pasiuni, fără nicio ezitare.

 

Un spectacol – concert

 Regia: Radu Popescu

Distribuția: Vero Nica, Lari Giorgescu

DJ: Pantazică

Scenografie: Andu Dumitrescu

Mișcare scenică: Cătălina Gubandru

 

OXIGEN (2003) este un text distins cu numeroase premii internationale, printre care Golden Mask Award (Rusia) și International New Drama Award. Fimul realizat de autor după acest text a câștigat premii la Berlin, Veneția, Varșovia, Bitef, Festivalul Kinotavra.

Ivan Vîrîpaev a fost declarat ”Omul Anului 2009” în Polonia și este regizor, actor și dramaturg rus de talie internațională.

Spectacolul prezintă într-un limbaj poetic și în același timp tăios dilemele omului contemporan, sfâșiat între morala tradițională, care și-a pierdut în multe situații conținutul, și  lipsa de sens a ”noii vieți” promise de societatea de consum.

Ce ne rămâne atunci când nici textele sacre și nici valorile laice contemporane nu își mai găsesc ecou în sufletele noastre?

Durata spectacolului: 1 ora si 10 de minute

 Prețul biletului: 20 LEI

REZERVĂRI LA: contact@teatrul.ro, 0765 450 549